PRESENTACIÓ  SERVEIS  EMBARCACIONS  RESERVES  CURSOS  NOTICIES  CONTACTAR  ENLLAÇOS

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Cambrils Charter

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

  Estàs a: Serveis Idioma [català | castellano | english]  

SERVEIS

LLOGUER D'EMBARCACIONS

Cambrils Charter posa a la seva disposició embarcacions de lloguer o charter de creuer, creuer gran luxe, pesca, vela i motor amb patró o sense destinades tant a particulars com a grups o empreses.

Pel que fa al creuer i al creuer gran luxe comptem amb embarcacions amb port base a Cambrils tant per a sortides d’una jornada com de viatge. Les nostres possibilitats depenen de vostè. Així mateix, posem a la seva disposició embarcacions de creuer de luxe des de 68 a 115 peus tant per al Mediterrani com per al Carib o Mèxic.

Les embarcacions de pesca tenen port base a Cambrils. Gaudeixin d’un dia de pesca, ja sigui de curricà de costa, altura, pioc o pesca de la tonyina. Així mateix, posem a la seva disposició el lloguer d’aquestes embarcacions per al seu ús amb patró o sense. Igualment, el nostre equip de professionals podran introduir-lo en el món de la pesca si així ho desitja.

Serveis

Navegui i gaudeixi de les sensacions de llibertat amb un veler. Lloguem embarcacions amb patró o sense tant per a sortides puntuals com per a sortides de llarg durada. Un viatge inoblidable passejant per damunt les ones gràcies als nostres velers.

WAKE

Per als amants de les emocions extremes, Cambrils Charter us ofereix la possibilitat de realitzar activitats nàutiques com Wake o Ski nàutic. Realitzem el lloguer de llanxes i us oferim la possibilitat de comptar amb un monitor per tal de realitzar una sortida plena de velocitat i d’emocions.

Les sortides comptaran amb la supervisió dels nostres professionals i amb la garantia d’oferir-vos un servei de qualitat.


ALTRES SERVEIS

Des de Cambrils Charter oferim diferents serveis per gaudir del món de la nàutica i del mar. Lloguem motores per sentir la velocitat al mar. Realitzem sortides de submarinisme per tal de fer immersions controlades amb monitor.

Gaudeixi de les nostres estades a les Illes Balears, amb la possibilitat de fer turisme circumnavegant per les cales, fent rutes d’interior, li gestionem les seves vacances amb charter.


COL·LECTIUS I ESDEVENIMENTS

Cambrils Charter organitza esdeveniments i activitats al mar per a col·lectius: empreses, grans associacions, grup de treballadors. Posis en contacte amb nosaltres si vol que els nostres serveis de lloguer d’embarcacions es converteixin en un incentiu per als seus treballadors o poden formar part de les ofertes que la seva empresa realitza als seus proveïdors.

Consells de navegació
2009 © Cambrils Charter. Tots els drets reservats
Avís legal